Rólunk

Minden problémát áthidalunk.

Missziónk a kampányok zavartalan lebonyolításában csúcsosodik ki.

 

Az Instagent azért jött létre, hogy megkönnyítse vállalatok dolgát a jelenlegi piaci feltételek és szoros versenyhelyzetben tükrében. A vásárlókkal és cégekkel nehéz a kommunikáció, így jól tud jönni belevaló ügynökség. Célunk utat mutatni és biztosítani, hogy vállalkozásod otthonosan mozogjon a digitális és közösségi felületeken. Keress minket bátran ha célod a:

  • ROI növekedés,
  • relevancia megtartása
  • profit emelése
  • megkülönböztetthetőség javítása
  • új vásárlók és ügyfelek megszerzése
  • ATL, BTL és TTL marketing megoldások alkalmazása
andrew-james-ECKtGle0krU-unsplash

Teljeskörű markering szolgáltatást biztosítunk a digitális világban válkozásod számára, a

diego-ph-SZYreZsJ-fE-unsplash

Közösségi

Facebook, Instagram, Tik-Tok, Google Ads kampányok készítése a koncepciótól a grafikai munkákon és szövegíráson át, egészen a tervezésig, optimalizálásig és Analytics integrációig.

SEO

Auditálás, Versenytárs elemzés, Kulcsszó keresés, Tartalmi stratégia, Keresőoptimalizálás, Linképítés, Backlink audit

Chatbot

Az intelligensen programozott chatbotok és a megfelelően átgondolt kommunikációs forgatókönyvek - tapasztalataink szerint - jelentős mértékben képesek növelni az ügyfélelégedettséget.

Közösségi média

Jelenleg az online hirdetések gerincét a közösségi média kommunikáció és az arra felépített kampányok adják, pontosan ezen precíz célozhatóság és kiemelten magas konverziónak köszönhetően.

Multiplatform

Egy jó influencer kampányhoz elengedhetetlen a kreatív management és egy kiforrott visszamérhető stratégia. Megtérülése ugyan magas, de csak tudatos módszerekkel lehet hatékonyan kiaknázni.

Extra szolgáltatások

Szervezd ki hozzánk Google hirdetéseid és azonnal mérhető eredményeket, valamint folyamatosan javuló hatékonyságot garantálunk.

Kérdésed van?

Örömmel válaszolunk. 🙂

Blog