Influencereknek

slava-b-TqXLUlUCPSQ-unsplash

Tudod mi a titkunk?

Hogy számunkra ugyanolyan értékes vagy, mint egy sztár!

Regisztrálj adatbázisunkba, ha úgy gondolod megfelelően tudnál képviselnél egy vagy több márkát a közösségi oldalaidon. Kiváló partneri hálózatunknak köszönhetően több céggel kerülhetsz kapcsolatba, tehát garantáljuk a változatosságot és figyelmet.
Feltörekvők és vérbeli véleményvezérek jelentkezését is várjuk, nyitottak vagyunk, ha kérdésed van minket bármikor megtalálsz.

Hogyan működik?

balazs-ketyi-sScmok4Iq1o-unsplash

Felmérés

Ha megfelelsz influencer felmérésünkön, feltérképezzük milyen cégek számára lehet érdekes a profilod. Ez nagyjából bármi lehet, ruha- vagy kozmetikai márkák, fogyasztási cikkek, szolgáltatások, minden, amihez kellhet egy kis közösségi média

cowomen-pd5FVvQ9-aY-unsplash

Kiválasztás

Mután kiválasztottuk a profilodhoz leginkább illő céget, megbeszéljük velük, hogy mire van szükségük, aztán megkapjuk a terméket amit be kell mutatni, vagy a leírást ahhoz, hogy pontosan mit kellene reklámozni.

diggity-marketing-s8HyIEe7lF0-unsplash

Tervezés

Ezt követően veled is leegyeztetjük, hogy mire van szükség, innentől pedig tiéd a pálya, mikor ráérsz, fotós kollégánk elkészíti veled a képeket.

debashis-biswas-dyPFnxxUhYk-unsplash

Megvalósítás

Végül összerakjuk a komplett posztot #hashtagekkel, linkkel, kreatív szöveggel, ezt pedig már posztolhatod is az oldaladra.

Influencer típusok

A kalandor

A foodie

Az instruktor

A fotós

Sminkes

A divatos

Fitness

Kreátorok

Viccesek

Szakmabeli

Baba mama

Gamer

Csatlakozz hozzánk Influencerként!

Követőid száma: