Influencer kampány

Influencer marketing

Egy elkerülhetetlen trend, mely a közösségi médiával erősödött fel, sajátossága, hogy megtérülésé jóval magasabb, mint egy átlagos hirdetési kampányé.

Hogyan működik?

Megalapozott stratégiát építünk fel és hajtunk végre. Ügynökségünk gondosan választja ki influencer kampányodhoz a hiteles véleményvezért, továbbá a megfelelő közösségi média platformot (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube stb..). Nálunk az influencerek megkapnak minden információt annak érdekében, hogy méltón képviseljék márkád és úgy adják át elkötelezett követőiknek üzeneted, hogy az mindkét fél részére gyümölcsöző legyen.
Ez kritikus jelentőségű a kampány sikere szempontjából. Ami az egyik márkánál működik, nem feltétlenül működik egy másiknál. Mi gondoskodunk arról, hogy stratégiád kiugró eredményeket produkáljon. A magyar influencereket folyamatosan monitorizáljuk, hogy lássuk melyik célpiacon, milyen szegmensben teljesít jól a vizsgált influencer. A szüntelen auditálásnak köszönhető, hogy kampányod mérhetővé és vásárlóid szemében hitelessé válik.

shot-by-cerqueira-cCkheI30Jd4-unsplash

Nekünk a micro-influencerek a kedvenceink.

Kikkel dolgozhatsz?

Többet szeretnél tudni?

Milyen kategóriákban hirdethetsz?

Utazás

Gasztro

Autós

Divat

Egészség

Életmód

Pénzügy

Tech

Expat

Sport

Oktató

Szakértői

Influencer marketing

@influencer

Influencer mentoring

@mentors

Promóció

@dreampromo

Rendezvény

@events

Ugye tudod mit kell tenned?

Kérj ajánlatot!

Havi reklám költséged