Miért dolgozz influencerekkel?

Az 1 milliárd #hashtag közönsége.

Ügynökségünk gondosan kiválasztja Neked a megfelelő közösségi média platformot influencer kampányodhoz, ami kritikus jelentőségű a kampány sikere szempontjából. Ami az egyik márkánál működik, nem feltétlenül működik egy másiknál. Mi gondoskodunk arrol, hogy influencer marketing kampányod a lehető leghatékonyabb eredményeket érje el.

Milyen kategóriákban hirdethetsz?

Utazás

Jelenítsd meg terméked vagy szolgáltatásod olyan influencerek csatornáján, akik többet töltenek utazással, mint bármi mással. Ez a célcsoport nagyon oda figyel egy-egy influencer ajánlására!

Gasztro

Éttermed van és promóznád? A legjobb lehetőség erre az, ha egy olyan ember mutatja be legjobb ételeidet, akinek több 10.000 fős tábora van.

Autós

Közlekedéshez kapcsolatos terméked vagy szolgáltatásod van? Nincs is jobb csatorna a népszerűsítésre, mint az influencerek világa! Velünk elérheted a megfelelő kommunikációval érheted el a megfelelő tábort.

Divat

Ez az egyik legkedveltebb hirdetési típus, és a legmeghatározóbb vélemények itt is az influencerektől származnak. A célközönség szeretne kicsit olyan leni, mint ő, ezért könnyebben elképzeli magát olyan ruhákban cipőkben, mint amit a kedvence hord.

Tech

Nehogy azt hidd: csak a termelő cégek tudnak Instagramon eladni! Az influencer marketing tökéletes megoldás arra, hogy céged olyan helyen is megjelenjen, amit eddig el sem tudtál érni.

Sport

A kategórián belül is egyértelműen tarol a testépítés és a hozzá kapcsolódó készítmények promózása, így ha ilyesmit árulsz, ne habozz! A felhasználók imádnak kapcsolatot teremteni az influencerrel ami nagyon magas organikus elérésre képes a cégek oldalain.

Kiket érhetsz el?

Belföldi és külföldi influencerek közül is válogathatsz, a végső döntés természetesen függ a szolgáltatásod vagy terméket célcsportjától. Jelenleg magyarországon közel 1,5 - 2 millió instagram felhasználó van, melyek 55%-a 16-45 éves, tehát a cégek 90%-nak tökéletes célcsoportja.

Az influencerek bázisának köszönhetően nagy mennyiségű potenciális vásárlót érhetsz el, hiszen a követőik minden nap találkoznak velük képek formájában, adnak a szavukra, rájuk akarnak hasonlítani.

diego-ph-fIq0tET6llw-unsplash