DreamPromo

A leghelyesebb mosolyt biztosítjuk!

Nem csak influencereket találsz nálunk, hanem kedves és csinos promótereket, valamint hostesseket, akik segítőkészségükkel működnek közre kampányod és rendezvényed sikerében.

Portfóliónkban kiváló kommunikációs képességű, segítőkész lányok és fiúk találhatók.

Legyen szó promócióról, protokoll rendezvényről, kiállításról, sport eseményről, konferenciáról, vagy fesztivál munkáról, mi ott vagyunk. Biztosítjuk a kiváló csapatot és igény szerint kreativitásunkkal, illetve „out of the box” megoldásainkkal fűszerezzük meg marketing kampányod, vagy rendezvényed.
Több éves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük, mind az ügyfél-, mind a promóterek igényeit. Ügynökségünk célja a színvonalas, minőségi munkaerő kölcsönzése.

alice-alinari-E-3qLqSyQ5E-unsplash
"Neked csak megálmodni kell, mi segítünk megvalósítani.
- Instagent

Minőség

Tehetségeinket személyes meghallgatást követően választjuk ki. Biztosítjuk a továbbképezésüket, hogy ne egy általános hostess, hanem értékesítési feladatokat ellátó promóter válhasson belőlük.

Kreativitás

Marketing szakamberekkel összeállított csapatunk garantálja a kimagasló minőségű munkaerőt, akik nem csak a megvalósításban, hanem tapasztalataiknak köszönhetően, hozzáértésükkel támogatják megjelenésedet.

Páratlan megoldások

Nem szürke hostess és promóciós szolgáltatást kínálunk. Szakértelmünknek köszönhetően, egyedülálló megoldásokkal és páratlan megvalósítással biztosítjuk, rendezvényed és kampányod sikerét.

Kiknek tudunk segíteni?

Rendezvényszervezőknek

aditya-saxena-_mIXHvl_wzA-unsplash

Egy kedves mosoly a bejáratnál erősít meg igazán abba, hogy jó helyen jársz

Az igazán sikeres rendezvény titka a részletekben rejlik. Mi tapasztalt hostokat és hostesseket biztosítunk számodra, hogy őszinte kedvességben, profizmusban és vendégszeretetben legyen részük látogatóidnak.

Marketing ügynökségeknek

evan-phillip-vSnExJmjiQk-unsplash

Szolgáltatás- és termékpromóció szakképzett promóterkkel

Akik biztosítják kampányod sikerét. Az értékesítésben elengedhetetlen a promóterek alkalmazása. Nálunk olyan tehetségekkel találkozhatsz, akiket egyénileg mi választottunk ki. Ők azok a hiányzó láncszemei kampányodnak, akik legjobban, tudásuknak megfelelően egészítik ki és képviselik márkád.

Miben tudunk segíteni?

Éjszakai promóció

Fesztivál munka

In store promóció

Out-of-store promóció

Protokol rendezvény

Konferencia hostess

Kiállítás

Szabadtéri rendezvény

Ugye tudod mit kell tenned?

Kérj ajánlatot!

Havi reklámköltséged