DreamPromo

Neked csak megálmodni kell, mi segítünk megvalósítani.

Nem csak influencereket találsz nálunk, hanem kedves és csinos promótereket és hostesseket, akik segítőkészségükkel működnek közre kampányod vagy rendezvényed sikerében.

Portfólionkban kiváló kommunikációs képességű és segítőkész lányok és fiúk találhatók.

Legyen szó promócióról, protokoll rendezvényről, kiállításról, sport rendezvényről konferenciáról vagy fesztivál munkáról mi ott vagyunk biztosítjuk a kiváló csapatot és igény szerint kreativitásával, illetve „out box” megoldásainkkal fűszerezzük marketing kampányod, rendezvényed.

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük, mint az ügyfél mint a promóterek igényeit, ügynökségünk célja a színvonalas, minőségi munkaerő kölcsönzéssel, továbbá leghatékonyabban kiaknázni a piaci lehetőségeket.

alice-alinari-E-3qLqSyQ5E-unsplash

Minőség

Tehetségeinket egyedi meghallgatást követően választjuk ki, majd biztosítjuk a tovább képezést, hogy ne egy általános hostess, hanem értékesítési feladatokat ellátó promóter válhasson belőle.

Kreativitás

Marketing szakamberekkel összeállított szakmai csapatunk garantálna a kimagasló minőséget, akik nem csak a megvalósításban, hanem tapasztalataiknak köszönhetően, hozzáértésükkel is támogatják elképzeléseidet.

Páratlan megoldások

Nem szürke hostess és promóciós szolgáltatást kínálunk. Szakértelmünknek köszönhetően, egyedülálló megoldásokkal és páratlan megvalósítással biztosítjuk, rendezvényed és kampányod sikerét.