Chatbot marketing

Építsd céged ügyfélkörét, a nap minden egyes órájában

Intelligens chatbot megoldásainkkal és okos kommunikációs forgatókönyveinkkel, jelentős terhet tudunk levenni a sales és ügyfélszolgálati munkatársakról az online ügyfél-kommunikációban. A hatékony technológiának köszönhetően, a költségeket is csökkenteni tudjuk.

Ügyfél-kommunikáció hatékonyabban

A chatbotok az elmúlt tíz év legjelentősebb marketing fejlesztését jelentik. A legnagyobb szakmai sikerrel és eredményes ügyfélmegtartással rendelkező cégek jelenleg azok a vállalkozások, amelyek a lehető legnagyobb mértékben és a lehető legokosabban használják a chatbotokat.
Az intelligensen programozott chatbotok és a megfelelően átgondolt kommunikációs forgatókönyvek - tapasztalataink szerint - jelentős mértékben képesek növelni az ügyfélelégedettséget. Mindez annak köszönhető, hogy helytálló válaszokat adnak az ügyfelek problémáira / kérdéseire azonnal, illetve hatékonyan irányítják őket a megfelelő helyre, a weboldalon vagy a cégen belül.
A chatbotok segítségének köszönhetően, megtalálják azt, amire rákerestek, vagy eljutnak a felelős munkatárshoz. Jelentős költségmegtakarítás érhető el és a dolgozói elégedettség is növelhető, mivel a stressznek leginkább kitett sales és ügyfélszolgálati munkatársaknak nem kell az időpazarló, alapozó szűrőkérdésekkel foglalkozniuk.

austin-distel-uLnmmE8Y0E4-unsplash

Turbózd fel a vállalkozásodat az online marketing és ügyfélszolgálat jövőjével - a Messenger marketing, a Facebook hirdetések és az intelligens chatbotok kombinációjával.

— Instagent

Fedezd fel a chatbotok és a Messenger marketing erejét

Marketing szteroidokon

Üzlet 24/7

Növeld az ügyfél-elégedettséget és küszöböld ki a hosszú várakozási időket, villámgyors ügyfélszolgálati megoldásunkkal és a kiszolgálási költségek töredékével.

 

Gyüjts információkat a vevőidről

Gyűjts vevőinformációkat sokkal intuitívabb és kevésbé tolakodó módon.

Minden eszközön tökéletes megjelenés

Chatbotjaink a reszponzív designnak és az intelligens forgatókönyveknek köszönhetően, minden eszközön tökéletes felhasználói élményt nyújtanak ügyfeleidnek.

Törődj ügyfeleiddel

Folyamatos kiszolgálás

Szolgáld ki az ügyfeleidet gyorsan, profin és folyamatosan, a nap minden órájában. Tapasztalatunk szerint, az ügyfélproblémák 80%-a megoldható emberi beavatkozás nélkül is.

Kíméld munkatársaid

Kevesebb rutinmunka

Szabadítsd meg csapatod a rutinmunkától: alapkérdésekre jó válaszokat adnak a chatbotok saját maguk is, a bonyolultabb eseteket pedig jól ismerik fel és az alapján irányítják a megfelelő kollégához az ügyfelet, előszűrés után.

Minden eszközön tökéletes megjelenés

Chatbotjaink a reszponzív designnak és az intelligens forgatókönyveknek köszönhetően, minden eszközön tökéletes felhasználói élményt nyújtanak ügyfeleidnek.

Facebook for Busines

@facebook

Google hirdetések

@google

B2B

@linkedIn

Chatbot

@chatmarketing

Ugye tudod mit kell tenned?!

Kérj ajánlatot!

Havi reklám költséged